Zoeken

Testimonials

Dit zeggen onze cursisten

Romy – Obelink

"Ik vond de cursus erg prettig omdat het gericht is op het werk wat je doet, waardoor je zelfverzekerder met Duitse klanten om kunt gaan. Ook zit er veel lesmateriaal bij de cursus met theorie en opdrachten, waardoor je de grammatica weer kunt ophalen." 

Lianca, Obelink

"De cursus was laagdrempelig omdat voornamelijk het zakelijke Duits werd behandeld. En dan niet het algemene zakelijke Duits maar juist het Duits specifiek voor jouw doelgroep. Ik noem het maatwerk."

Wout en Simona, Grand Café Markt 5

"We hebben het als zeer toegankelijk en “veilig” ervaren. D.w.z. dat je goed de sfeer hebt neergezet, waarin iedereen zich vertrouwd voelde om in ieder geval proberen te spreken. Iets waarbij je vaak ziet dat men snel terughoudend is. Ook was het “gewoon gezellig,” wat ons betreft ook zeker een nodig pluspunt voor een cursus. "

Chantal, Natuurpark de Leemputten

Zoals ik tijdens de cursus al aangaf vonden wij het erg leuk. De informele sfeer maakte dat het heel prettig was en dat wij ons er goed bij voelden ondanks dat wij amper Duits spreken. Heel toegankelijk.

Marcelle, eigenaresse bij Laurijs

"Dank je wel voor je (jullie) enthousiaste ondersteuning. Ik vond het heel fijn dat het zo laagdrempelige zinnen en welkomstwoorden waren. En grappig die letterlijke vertalingen (valkuilen) om te weten."