Zoeken

Testimonials

Dit zeggen onze cursisten

Tom Toebes – Night Star Express Hellmann

“Afgelopen jaar enkele lesdagen cursus Duits voor gevorderden gevolgd via Grenzhoppers. Erg afwisselend en uitdagende lessen gehad van Tjaco. Tjaco nam de tijd om alles duidelijk en zorgvuldig uit te leggen. Zijn lessen zijn erg laagdrempelig en toegankelijk."

Romy – Obelink

"Ik vond de cursus erg prettig omdat het gericht is op het werk wat je doet, waardoor je zelfverzekerder met Duitse klanten om kunt gaan. Ook zit er veel lesmateriaal bij de cursus met theorie en opdrachten, waardoor je de grammatica weer kunt ophalen." 

Lianca – Obelink

"De cursus was laagdrempelig omdat voornamelijk het zakelijke Duits werd behandeld. En dan niet het algemene zakelijke Duits maar juist het Duits specifiek voor jouw doelgroep. Ik noem het maatwerk."

Wout en Simona – Grand Café Markt 5

"We hebben het als zeer toegankelijk en “veilig” ervaren. D.w.z. dat je goed de sfeer hebt neergezet, waarin iedereen zich vertrouwd voelde om in ieder geval proberen te spreken. Iets waarbij je vaak ziet dat men snel terughoudend is. Ook was het “gewoon gezellig,” wat ons betreft ook zeker een nodig pluspunt voor een cursus. "

Chantal, Natuurpark de Leemputten

Zoals ik tijdens de cursus al aangaf vonden wij het erg leuk. De informele sfeer maakte dat het heel prettig was en dat wij ons er goed bij voelden ondanks dat wij amper Duits spreken. Heel toegankelijk.

Marcelle – eigenaresse bij Laurijs

"Dank je wel voor je (jullie) enthousiaste ondersteuning. Ik vond het heel fijn dat het zo laagdrempelige zinnen en welkomstwoorden waren. En grappig die letterlijke vertalingen (valkuilen) om te weten."