Zoeken

Over ons

De Grenzhoppers Business School verbindt internationale professionals van vakinhoudelijke opleidingen, lesmodules workshops met maatwerkprogramma’s voor regionale ondernemers. Het centrale onderwerp is het zakendoen tussen Nederland en Duitsland. Onderwerpen zijn taal, cultuur, marketing en communicatie, personeel en arbeidsrecht, recht en financiën.

Aanvullend hierop creëert de Business School een netwerk voor ondernemingen met werkbezoeken en praktijkopdrachten die aansluiten bij de leerstof. De Business School is het intermediair tussen de marktbehoefte en de diverse aanbieders en vormt een centraal en herkenbaar aanspreekpunt.

De Grenzhoppers Business School faciliteert grensoverschrijdend zakendoen tussen Nederland en Duitsland op drie verschillende manieren:

1. Gebruikmaken van bestaande kennis en kunde; samenwerken met de meest geschikte partijen in de markt.
2. Toegankelijk maken voor de doelgroepen door de Grenzhoppers Business School dicht bij de markt te laten opereren tegen een laagdrempelige prijs.
3. Meer bieden dan alleen een opleiding, maar het toevoegen van netwerken en contactmomenten en waar mogelijk matchmakingmatchmaking.