Zoeken

Thomas Dillmann

Rechtsanwalt
Meester in de Rechten (NL)
Fachanwalt für Internationales Wirtschaftsrecht
Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht

Notar
Partner

Deskundig op het gebied van internationaal ondernemingsrecht, bouw- en architectenrecht, arbeidsrecht
Lid van de Dutch Desk
Rechtsanwalt sinds 2012
Talenkennis Duits, Nederlands, Engels

Thomas Dillmann: onze ervaren specialist voor uw zakelijke belangen in Duitsland

Als specialist voor internationaal ondernemingsrecht, bouw- en architectenrecht alsmede arbeidsrecht staat Thomas Dillmann klaar om ondernemers te begeleiden bij al hun zakelijke aangelegenheden in Duitsland. Met zijn uitgebreide juridische expertise en passie voor het vak is hij de ideale partner om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

Sinds 2012 is hij als Rechtsanwalt werkzaam, daarnaast heeft hij in 2021 het notarisambt aanvaard, waardoor hij zijn cliënten een nog breder spectrum aan juridische diensten kan aanbieden. Zijn ruime kennis en ervaring stellen hem in staat om juridische vraagstukken doelgericht en efficiënt aan te pakken.

Naast zijn solide academische achtergrond – Thomas Dillmann heeft zijn studie Duits Recht afgerond aan de Westfälische Wilhelms-Universität te Münster en is daarnaast afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen – is hij actief lid van vooraanstaande juridische organisaties. Hij is verbonden aan de Duits-Nederlandse Juristen Vereniging e.V. (DNRV) en de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK), waardoor hij te allen tijde op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in het grensoverschrijdende juridische en notariële landschap.

Door zijn vloeiende beheersing van de Engelse, Duitse en Nederlandse taal is Thomas Dillmann in staat om ondernemers professioneel te ondersteunen bij internationale transacties en geschillen. Bovendien beheerst hij de nuances van de verschillen in cultuur en kan zodoende de juridische en notariële aspecten van zakelijke activiteiten in Duitsland duidelijk en begrijpelijk aan zijn Nederlandse cliënten overbrengen.

Zijn benadering van het advocatenwerk is gebaseerd op heldere communicatie en het opbouwen van stevige en duurzame relaties met zijn cliënten. Hij streeft ernaar om op begrijpelijke wijze uit te leggen welke juridische implicaties een onderneming kan hebben, zodat men weloverwogen beslissingen kan nemen. Met zijn betrokkenheid, professionaliteit en inlevingsvermogen zorgt Thomas Dillmann ervoor dat de ondernemer zich te allen tijde ondersteund en begrepen voelt.

Zij het dat men juridisch advies nodig heeft bij het opzetten van een onderneming in Duitsland, bij het aangaan van internationale contracten, bij geschillen of andere zakelijke kwesties – Thomas Dillmann begeleidt ondernemers deskundig en loyaal bij het zakendoen in Duitsland.

Thomas Dillmann is een ervaren spreker, zijn lezingen maken een ruime reeks aspecten van het Duitse rechtsstelsel tot onderwerp. Hij behandelt diverse onderwerpen, waaronder het oprichten van een bedrijf volgens Duits recht, vastgoedbeheer in Duitsland, handelsagenten versus vast personeel, de nieuwste ontwikkelingen in het Duitse bouwrecht, Duits architectenrecht, arbeidsrecht in Duitsland, e-commerce en webshops in Duitsland, Duitse (handels-)contracten en Algemene Voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een reservatie voor een van zijn lezingen. Verwerf waardevolle inzichten in het Duitse rechtsstelsel.

Thomas Dillmann
Münsterstraße 53
D-48431 Rheine
Tel: +49 (5971) 80161 – 0
[email protected]