Zoeken

René Reijtenbagh

Als Innovation Agent van ChemistryNL en Agri-Food help ik Chemie bedrijven (Life Sciences, bio-circulair en bio-chemie) goed voorbereid de private investeerders markt te betreden. Ook help ik bedrijven met de feitelijke introducties bij investeerders. Hiervoor maak ik gebruik van het investeerders netwerk van Business Angels Connect. Ook zijn er exclusieve samenwerkingen met andere Chemie investeerders netwerken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Belangrijk is het om goed voorbereid de private risicokapitaal markt op te gaan. Hiervoor hebben we een uitgebreide dienstverlening opgezet. Hier komen belangrijke kritische succesfactoren aan bod om privaat risicokapitaal binnen te halen en goed samen te werken. Experts en ervaringsdeskundigen delen hier hun kennis en ervaringen.
Het beste team heeft de beste propositie. Is jouw team het beste team? Hoe complementair zijn jullie en hoe worden besluiten genomen? Wordt er goed samengewerkt? Kan er effectief en prettig met jullie samengewerkt worden met de investeerder(s)? Hoe introduceer jij je bedrijf bij investeerders, hoe gaat een kennismaking in zijn werk en hoe onderhandel je met investeerders? Welke juridische aspecten zijn belangrijk? Hoe ziet een samenwerking met een investeerder er uit?
Al deze vragen worden beantwoord. www.businessangelsconnect.nl

Heb je individuele feedback en hulp nodig om goed voorbereid de private kapitaalmarkt op te gaan dan ben ik bereikbaar via [email protected] en 06 28909185