Zoeken

Laura Fritz-Wilde | BRIDGING NEIGHBOURS GmbH

Laura Fritz-Wilde is een ervaren Recruitment Expert met een passie voor het bouwen van sterke teams en het ondersteunen van organisaties bij hun groei en succes.
Laura is oorspronkelijk uit het Niederrhein-gebied, vlakbij Nederland. Haar sterke band met de regio begon al in haar jeugd en werd verder versterkt tijdens haar bedrijfskunde studie in Nijmegen. Bovendien heeft ze maar liefst 12 jaar in Nederland gewoond en gewerkt.

Dankzij deze ervaring is Laura vloeiend in het Nederlands en goed op de hoogte van de subtiele maar significante verschillen tussen beide landen wat betreft de arbeidsmarkt. Dit stelt haar in staat om op effectieve wijze te navigeren en te adviseren over de wervingsbehoeften van klanten in beide landen.

Laura’s professionele reis heeft haar de kans geboden om aan beide kanten van de tafel te werken, zowel intern als extern, bij gerenommeerde bedrijven zoals Hays, Accenture, Spilgames en Oerlikon.

Laura’s expertise strekt zich uit van het werven van professionals tot het vervullen van wereldwijde C-level functies, het beheren van internationale teams en het strategisch plannen van initiatieven voor employer branding.

In 2019 heeft zij, samen met Cathrin Eggers, BRIDGING NEIGHBOURS opgericht – een executive search boutique met een focus op grensoverschrijdende recruitment projecten. Hun methode is transparant en bewezen, gebaseerd op nauwe samenwerking met de klant om het beste talent voor belangrijke posities te vinden. BRIDGING NEIGHBOURS staat voor flexibiliteit, discretie en snelheid bij het uitvoeren van zoekopdrachten en adviesprojecten.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en open adviesgesprek met Laura, waarin zij hun aanpak en samenwerkingsmodel toelicht.

+49 176 30541665

[email protected]

bridgingneighbours.com