Zoeken

Webinar – Het Duitse Verpackungsgesetz in de praktijk

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een bijzonder evenement dat uw zakelijke horizon zal verbreden en waardevolle inzichten zal bieden. In samenwerking met STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater organiseren wij een informatief webinar over het Duitse Verpackungsgesetz (VerpackG) en de impact ervan op bedrijven die verpakte producten op de Duitse markt brengen.

Webinar: Het Duitse Verpackungsgesetz in de praktijk

  • Datum: 14-11-2023
  • Tijd: 11:00-12:00
  • Locatie: Online

Deze wetgeving is van cruciaal belang voor iedereen die actief is op de Duitse markt. Ons seminar biedt antwoorden op vragen als:

  • Voor wie is deze wetgeving van belang?
  • Om welke verpakkingen gaat het?
  • Welke stappen dient u te zetten voordat u kunt exporteren naar Duitsland?

Onze deskundige spreker, Alexander Crämer, Rechtsanwalt bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater, zal de details van de VerpackG grondig behandelen en praktische richtlijnen geven om compliant te blijven. Dit evenement is een waardevolle kans om uw begrip van de Duitse regelgeving te verdiepen en te zorgen voor een duurzame toekomst voor uw bedrijf in Duitsland. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit webinar en te profiteren van deze gelegenheid. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen door  hieronder het formulier in te vullen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons webinar en samen te werken aan een succesvolle zakelijke toekomst in Duitsland.

Reserveringen

De reservaties voor dit evenement zijn gesloten.