Zoeken

Online seminar – Het arbeidsrecht in Duitsland.

Wij nodigen u graag uit voor ons online seminar over het arbeidsrecht in Duitsland, dat we organiseren in samenwerking met Torsten Viebahn van STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater.

Als u actief bent op de Duitse arbeidsmarkt of van plan bent om uw bedrijf uit te breiden naar Duitsland, dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van het Duitse arbeidsrecht. Tijdens dit online seminar zal Torsten Viebahn u meer vertellen over de belangrijkste zaken die u moet weten over het arbeidsrecht in Duitsland.

Torsten Viebahn is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Hij zal tijdens dit seminar onder andere ingaan op de verschillen tussen het Nederlandse en Duitse arbeidsrecht, de belangrijkste arbeidsrechtelijke regels in Duitsland en de valkuilen waar u als ondernemer op moet letten.

Dit online seminar is bedoeld voor HR-managers, ondernemers en iedereen die actief is op de Duitse arbeidsmarkt. Na afloop van het seminar heeft u een duidelijk beeld van het Duitse arbeidsrecht en weet u precies waar u op moet letten om te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Meer informatie:

  • Kosten: gratis
  • Aanvang: 11:00
  • Duur: 1 uur
  • Datum: 27-06-2023

Reserveringen

De reservaties voor dit evenement zijn gesloten.