Zoeken

Workshops en een netwerkborrel – Vugt

Interesse in zakendoen in/met Duitsland?

Meld je dan aan voor onderstaand event bij Regina Coeli op 9 juni. Eén van de workshops wordt aangeboden door onze Cross-border Business Development onderzoeker Jan Lucas.

Op donderdag 9 juni zetten wij onze deuren open voor iedereen die zich bezighoudt met zakendoen in Duitsland. Met een aantal partners organiseren we interessante workshops en een netwerkborrel. 
De middag wordt geopend door Smart Industry ambassadeur Peter van Harten. Daarna volgen workshops van Steffen Heythausen van Personato Germany, Tijmen Keur en Frank Florax van Warth & Klein Grant Thornton AG, Aldo Lodder van de German-Dutch Chamber of Commerce (DNHK) en Jan Lucas van Fontys Venlo University of Applied Sciences.

Tijdens dit middagje bij ‘de Nonnen’ laten we iedereen ook graag ervaren wat het belang is van het spreken van de Duitse taal als je zaken gaat doen in Duitsland. Taaltrainers Claudia Boendermaker en Katrin Veldt Lutz verzorgen een workshop. 

Wil je wel eens een kijkje nemen bij ‘de Nonnen van Vught’, grijp dan deze kans. Het is zelfs helemaal gratis. Meld je aan!