Zoeken

Nieuwe coördinator voor Grenzhoppers Business School Oost Gelre

Het aanbod van cursussen en webinars van de Grenzhoppers Business School zal ook in 2021 verder worden uitgebreid. Het netwerk wil nieuwe doelgroepen aanspreken en zich in de gemeente Oost Gelre vooral ook richten op het bevorderen van de Duitse taal onder de medewerkers, vakantiekrachten en ondernemers werkzaam in de vrijetijdssector.

Anna van Wezel, de nieuwe coördinator van de Grenzhoppers Business School in Oost-Gelre.


Anna van Wezel is de nieuwe coördinator die het team van de Grenzhoppers Business School vanuit de gemeente Oost Gelre gaat versterken. Anna van Wezel is in Duitsland geboren, woont al 26 jaar in Nederland en heeft veel ervaring met grensoverschrijdende projecten. Samen met Grenzhoppers collega Bernou Wagenaar gaat Anna van Wezel zich inzetten voor het verbreden van het bestaande aanbod van de Business School met als doel het bevorderen van de Duitse taal onder medewerkers, vakantiekrachten en ondernemers werkzaam in de vrijetijdseconomie en grensoverschrijdend samenwerken voor toeristische ondernemers te faciliteren.

Voor alsnog zullen de cursussen, seminars en trainingen digitaal plaatsvinden, maar zodra mogelijk organiseert de Business School weer fysieke bijeenkomsten. “Netwerken is één van de speerpunten van het Grenzhoppers netwerk en werkt toch het beste als je elkaar fysiek ontmoet.”, vertelt Bernou Wagenaar. “Voordeel van digitale seminars is wel dat je ondernemers van ver kunt laten aansluiten en met elkaar kunt verbinden.” Vervolgt Wagenaar. In maart zullen de eerste trainingen vanuit Oost Gelre worden aangeboden.