Zoeken

Maatwerk cursus Duits voor medewerkers van Obelink Vrijetijdsmarkt

De Grenzhoppers Business School organiseert in samenwerking met Marc de Jong een cursus Duits bij Obelink Vrijetijdsmarkt.

De medewerkers in de winkel, van de service afdeling en de afdeling retouren zullen deelnemen aan de cursus. In 5 cursus- dagen leren de deelnemers over het te woord staan van de Duitse klant, het beschrijven van de producten, de Duitse cultuur, bestellen en verzenden. Per groep wordt er maatwerk geleverd en ingegaan op onderwerpen die betrekking hebben op de afdeling.

Ondanks de corona- maatregelen willen we vanuit de Business School ondernemers verder helpen. Dit op het gebied van Duits en andere Duitsland gerelateerde vraagstukken. Heeft u nog een onbeantwoord vraagstuk of hulp nodig met betrekking tot Duitsland? Neem dan contact met ons op!